-8%

Κρέμα Βαλσάμικου Φράουλα

Original price was: 3.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3.60€.

Η Messino αναδεικνύει το πιο διάσημο και αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο, την φράουλα, συνδυάζοντας την με το κλασσικό παλαιωμένο Βαλσάμικο Messino και σας προσφέρει την κρέμα βαλσάμικου με φράουλα που ξεχωρίζει για την γεύση και το άρωμά της. Ένα φρουτώδες και ισορροπημένο γευστικά προϊόν, με ήπια οξύτητα και έντονη γλυκάδα, βαθύ κόκκινο χρώμα και επίγευση πραγματικής φράουλας.

  • Δεν περιέχει γλουτένη, πρόσθετα σάκχαρα.
  • Κατάλληλο για Vegan διατροφή.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100GR

  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ 249 kcal / 1058 kJ
  • ΛΙΠΑΡΑ < 0.1 gr
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 57.1 gr
  • ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 0.4 gr
  • ΑΛΑΤΙ 0.052 gr

Περιγραφή

Η Messino αναδεικνύει το πιο διάσημο και αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο, την φράουλα. Συνδυάζει το κλασσικό παλαιωμένο Βαλσάμικο Messino και σας προσφέρει την κρέμα βαλσάμικου με φράουλα που ξεχωρίζει για την γεύση και το άρωμά της. Μίξη από βαλσάμικο και συμπυκνωμένος μούστος σταφυλιών σε συνδυασμό με φυσικό άρωμα φράουλας αποτελούν την κρέμα βαλσάμικου με φράουλα. Ένα φρουτώδες και ισορροπημένο γευστικά προϊόν, με ήπια οξύτητα και έντονη γλυκάδα, βαθύ κόκκινο χρώμα και επίγευση πραγματικής φράουλας.

Η κρέμα βαλσάμικου αποτελεί το αγαπημένο πασπαρτού σε κάθε κουζίνα καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε δημιουργία.

Η κρέμα φράουλα αποτελεί εξαιρετικό dressing για κάθε είδους σαλάτες, ωστόσο αναδεικνύει άψογα όσες περιέχουν φρούτα, ξηρούς καρπούς ή λευκά τυριά. Αποτελεί εξαιρετικό υλικό για την ζαχαροπλαστική και κάθε είδους επιδόρπια. Σε γλάσα σε παγωτά ή λευκά γλυκά, όπως η πανακότα. η πάβλοβα και το κλασσικό cheesecake, αποτελεί ιδανικό γλάσο. Εξισορροπεί ιδανικά γλυκά με έντονη παρουσία της σοκολάτας όπως η σοκολατόπιτα, τα μπράουνις και ή οι κλασσικές τούρτες. Αποτελεί απαραίτητο υλικό σε γλυκιές σάλτσες, μαρμελάδες φρούτων και γέμιση για γλυκές σφολιάτες. Η επιλογή του σε φρουτοσαλάτες αναβαθμίζει γευστικά το πιάτο σας και αναδεικνύει μοναδικά αρώματα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η Messino παράγει την κρέμα βαλσάμικου με φράουλα στην εξειδικευμένη γραμμή παραγωγή της. Η πιστοποίηση ποιότητας από το ISO 22000:2018 είναι ένα μικρό δείγμα επαγγελματισμού της Messino. Αρχικά, το παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι αναμειγνύεται με τον συμπυκνωμένο μούστο κόκκινων σε ειδικά μίξερ μεγάλου μεγέθους. Μετά την επίτευξη της ομογενοποίησης και της πήξης, το προϊόν αρωματίζεται με φυσικό άρωμα φράουλας και αναδεύεται με στόχο την ανάδειξη των φυσικών αρωμάτων του. Η Messino εμφιαλώνει εντός 24 ωρών κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, την αγαπημένη κρέμα βαλσάμικου με φράουλα. Έτσι, επιδιώκει να προσγειωθεί στο πιάτο σας σε άψογη κατάσταση, χωρίς να αλλοιωθεί οξύτητα και την άψογη πηχτή υφή της.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0.330 kg
Χωρητικότητα

250ml

Προτείνουμε