-13%

Αρωματικό Ξύδι Με Εστραγκόν

Original price was: 2.30€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 2.00€.

Η Messino σας προσφέρει ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο γευστικά προϊόν συνδυάζοντας ένα ξεχωριστό αρωματικό φυτό και το κλασσικό λευκό ξύδι από κρασί. Η πρόσμειξη του λευκού αρωματικού ξυδιού Messino, με τα αποξηραμένα φύλλα εστραγκόν έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν με ιδιαίτερο και απαιτητικό άρωμα, έντονη γεύση και βοτανική επίγευση που θυμίζει γλυκάνισο.

  • Δεν περιέχει γλουτένη και πρόσθετα σάκχαρα
  • Κατάλληλο για Vegan διατροφή

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100GR

  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ 24 kcal / 102 kJ
  • ΛΙΠΑΡΑ 0 gr
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 1 gr
  • ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 0.2 gr
  • ΑΛΑΤΙ 0.012 gr

Περιγραφή

Τα αρωματικά φυτά και οι μυρωδιές της Μεσογειακής γαστρονομίας ενέπνευσαν την Messino να δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστά αρωματικά ξύδια. Η Messino συνδύασε το ξεχωριστό εστραγκόν με το εξαιρετικό λευκό της ξύδι και δημιούργησε το μοναδικό αρωματικό ξύδι με εστραγκόν. Η εκχύλιση και συντήρηση του εστραγκόν μέσα στο μπουκάλι με φυσικό τρόπο, επιτρέπει την συνεχή αύξηση της έντασης. Φρέσκια γεύση και επίγευση εστραγκόν σε συνδυασμό με μέτρια οξύτητα και έντονο βοτανικό άρωμα χαρακτηρίζουν αυτό το μοναδικό προϊόν.

Το αρωματικό ξύδι της Messino θα σας εμπνεύσει και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για το εστραγκόν. Συνδυάζει γεύση και άρωμα, προσφέροντας υψηλή γαστρονομία με μία μόνο σταγόνα.

Το λευκό αρωματικό ξύδι με εστραγκόν αρωματίζει ιδανικά τις σαλάτες με σπανάκι, ρόκα ή και με βραστά λαχανικά. Απαραίτητο υλικό σε μοναδικές σάλτσες για ζυμαρικά ή ψητά θαλασσινά και μαλακία. Αρωματίζει τη σπιτική μαγιονέζα ή dips με βάση το γιαούρτι και αναδεικνύει τη γεύση τους. Ιδανικό για μυρωδάτες σούπες ενώ ταιριάζει εξαιρετικά σε πιάτα με πουλερικά για παράδειγμα στην τηγανιά κοτόπουλο ή στην γιορτινή σούπα με γαλοπούλα.

Τα ιδιαίτερα αρώματα του εστραγκόν εμπλουτίζουν κάθε πιάτο δημιουργώντας μια νέα γευστική εμπειρία που εκπλήσσει.

Η Messino παράγει το αρωματικό ξύδι με εστραγκόν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στη Μεσσηνία από διαλεγμένες ποικιλίες λευκών οίνων. Αρχικά, παραλαμβάνει κρασί, το οποίο αποθηκεύει σε μεγάλες δεξαμενές και έπειτα από τις απαραίτητες μετρήσεις μεταφέρει στην παραγωγή. Πρώτο βήμα, η οξοποίηση δηλαδή πέρασμα από τους οξοποιητές με σκοπό την μετατροπή του σε ξύδι.

Μετά την ολοκλήρωση της οξοποίησης ψύχει το έτοιμο προϊόν, το οποίο διαυγάζει και φιλτράρει. Στη συνέχεια, το αποθηκεύει σε κατάλληλες δεξαμενές και συντηρεί σε κατάλληλες συνθήκες. Ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης κατά την οποία επιλέγουν τις φιάλες κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, μέσα στις οποίες το λευκό ξύδι θα εμφιαλωθεί.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0.555 kg
Χωρητικότητα

250ml

Προτείνουμε